דלקת חזקה עם נוזל לימפטי רב

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

05/03/2011 | 18:53 | מאת: יוסי

לאח שלי יש דלקת חזקה הוא נוטל כדורים שהדלקת תעבור , הבעיה היא שהנוזל הרב ממשיך ליזול ממש כמו שתן , המצב לא נעים בכלל מה עושים ? אחי מיואש נורא לא יכול להפגש עם חברים ממש מצב לא נעים , כל הזמן נוזל מהרגל ממש שלולית מתי המצב השתפר ? מה עושים אנחנו מיואשים !!! טיפול כגון חבישות יכול לעזור ?

יוסי שלום, יש מקרים שפיזיותרפיה לימפטית יכולה לעזור להוריד בצקת ולשפר את ההפרשות. תתייעצו עם הרופא המטפל האם לדעתו יש מקום להפניה לפיזיותרפיסט לימפטית. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)