החזר כספי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

02/03/2011 | 19:41 | מאת: זהור

שלום אני מקבלת טיפול לימפתי אבל שאני מקבלת את ההחזר מהקובה הם מקזזים לי מהוראת הקבע ככה זה צריך להיות

שלום רב לך זהור לא הבנתי בדיוק את הבעיה. האם יש לך חוב לקופה? אם כן, אולי זו הסיבה לקיזוז. אני חושבת שהכי טוב זה לפנות למישהו שמתמצא בנושא ההחזרים בקופה עצמה שיסביר לך איך ההחזרים מתנהלים. יתכן שהפיזיותרפיסטי/ת המטפל/ת תוכל/יוכל לעזור לך בזה. יש לציין שבקופות שונות הדברים מתנהלים באופן שונה. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)