בצקות בידיים לאחר ניתוח כריתת דיסק

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

22/02/2011 | 01:51 | מאת: פיראס

שלום, אני בן 26 ברקע סובל מיל?ד לאחר תאונה דרכים מזה שנה וחצי בערך ולפני חודשיים עברתי ניתוח כריתת דיסק צווארי בגובה c6-7 לאחר הניתוח אני סובל מבצקות ידיים במיוחד ביד שמאל כולל שינוי צבע לכחול יותר בזמן מאמץ או סתם עמידה או ישיבה ממושכת, טיפול הפיזוטרפי נעצר לאור הבצקות ע?י הפיזותרפיסטית, ונשלחתי לבירור מול המנתיח ששלל כל קשר בין הבצקות לניתוח והפנה אותי לרפוא משפחה שקצת הסתבך לאן להפנות אותי .. כרגע אני צריך עזרה לאן לפנות להמשך בירור תודה מראש .

שלום רב לך פיראס לדעתי כדאי לפנות לבירור לרופא כלי דם. בהצלחה, ניצה

22/02/2011 | 10:26 | מאת: פיראס

תודה על התשובה אני חבר במכבי בדקתי שם יש רק כירורג כלי דם אם זו הכוונה ?

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)