שיטת קינזיו טקס לטיפולים לימפטיים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

16/01/2011 | 11:24 | מאת: נטלי

האם מישהו שמע על שיטת: קינזיו טקס לטיפולים לימפטיים? אשמח לשמוע פרטים ממישהו שמכיר

נטלי שלום, בשבוע שעבר קבוצה של פיזיותרפיסטים לימפטיים עברו קורס אשר כלל טכניקות קינזיו טקס ללימפאדמה. יתחילו ליישם מה שנלמד ולאגור נסיון. בברכה, ג'יל

19/01/2011 | 10:28 | מאת: נטלי

ג'יל תודה על התגובה. ושאלה נוספת: האם הטיפול אמור להיות משולב עם עיסוי לימפטי/חבישה, או מחליף אותו? ממומן ע"י הקופות? אשמח לכל מידע שתוכלי לתת.

14/02/2011 | 13:11 | מאת: תמי

שלום רב האם אפשר לקבל את רשימת המטפלים שהתמחו בשיטת קינזיו טקס תודה

11/03/2011 | 22:24 | מאת: עפרה ידידיה

פני לחברת אדוונסמד טלפון 039192520 שם את יכולה לקבל-לפי אזורים בארץ-את רשימת המטפלים שעברו הכשרה. לדעתי כדאי לך לקבל טיפול אצל פזיוטרפיסטית שמומחית לטיפול בלימפאדמה וגם בקנזיו-טייפינג. בהצלחה עפרה ידידיה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)