החזר עבור רכישת חבישות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

28/12/2010 | 20:35 | מאת: לילי

תמיד קיבלתי מקופת חולית כללית עבור החבישות החזר של 85% מהתשלום. בפעם האחרונה - קיבלתי רק 80%,ובמוקד שלהם אמרו לי שחל שינוי, ומאוגוסט 2010 מקבלים רק 80% ולא 85%, כמו קודם. האמנם? האם הקופה יכולה להפחית את השתתפותה בהוצאות? תודה.

לילי שלום, כללית מחזירה 80% עבור חבישות ולמיטב ידיעתי לא היה יותר אף פעם. דרך המושלם ניתן לקבל החזר עבור גרביים אלסטיים (לפי הגדרתם) - אולי לזה התכוונת בקשר ל 85%? בברכה, ג'יל

30/12/2010 | 11:33 | מאת: לילי

עד עתה קיבלתי תמיד החזר של 85% עבור חבישות וגרבים. משום מה בפעם האחרונה החזירו רק 80%, ואמרו לי במוקד שיש שינוי בהחזרים. לכן שאלתי- האמנם זה כך אצל כל חברי קופ"ח כללית? תודה.

30/12/2010 | 20:48 | מאת: שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להב

קופ"ח כללית שינתה את מערכת ההחזרים לפני כחודשיים, אך ורק לגבי אביזרי מדף ולא לגבי לימפדמה!! הלקוח משלם את חלקו בלבד, 15% מערך המוצר וקופ"ח משלמת את היתרה למכון. כל זה לא נכון לגבי חבישות לחץ ראי את תשובת ניב שהיא הנכונה לגבי ההחזרים. בהצלחה, שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)