צלוליטס בלימפדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/10/2010 | 14:29 | מאת: אורטל

היי, אני חולת למפדמה ראשונית ברגל מזה 8 שנים, בשנה האחרונה התחיל להיות לי צלוליטס וורידים נפוחים ברגל למעלה, ליד המפשעה.רציתי לדעת אם יש אזה משחה או תרגילים שיכולים לעזור בצלוליטיס תודה מראש:)

שלום אורטל האם את גורבת גרב לחץ? האם את במעקב אצל פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת? רצוי שמישהו מקצועי יבדוק את השינוי ברגל. טיפול לימפטי משולב על ידי פיזיותרפיסט לימפטי כולל הסברים ושמירה על הגיינת הגפה,עיסוי ולימוד עיסוי עצמי,חבישה/גרב, ולימוד תרגילים.כדי להגיע לפיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת יש צורך בהפנית רופא ועם זה לפנות לקופת החולים בה את מבוטחת. בברכה ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)