היכן מקבלים החזר

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

07/10/2010 | 19:43 | מאת: ש.ש

שלום היכן מקבלים החזר על חבישת לחץ לניקוז לימפטי לאחר ניתוח שד? בקופת חולים כללית הפנו אותי לכללית מושלם . שם טיפלו בבקשתי חודשיים והיום הודיעו לי שדוחים את בקשתי היות והאביזר אינו ברשימת האבירים עבורם יש השתתפות.... מה עושים? ולמי לפנות? תודה

שלום, הטיפול לבצקת לימפטית נמצא בסל הבריאות לכן הקופות צריכות לספק את הטיפול ולא הביטוח המושלם. את צריכה לבקש הפניה לטיפול פיזיותרפיה ללימפאדמה מהרופא המטפל שלך - כירורג או אונכולוג. המכון לפיזיותרפיה בקופב מספק את הטיפול דרך פיזיותרפיסט לימפטי אשר עובד בקופה או על ידי פיזיותרפיסט לימפטי המכון פרטי. חבישות לחץ כלולות בטיפול. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)