סוגים שונים של חבישות מחברות שונות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

15/09/2010 | 09:35 | מאת: דבורה

1.נא דעת הפורום לגבי ההבדלים של חבישות ליד מחברות שונות, וכן מה ההבדל בין JOBST מאירלנד ומגרמניה ,וחברה שלא זכור לי שמה מאיטליה? 2.האם JOBST גם מייצר שרוולים ללא תפר ,גם אם זה לפי מדידה אישית? 3. מה לחברות השונות יש פתרונות לירידת השרוול מהכתף ולכיפוף המרפק ,במיוחד לעבודה מול מחשב?

דבורה שלום, אפנה לנציג החברה שישיבו לשאלותיך. יתכן שהיא בחו"ל כרגע. בברכה, ג'יל

19/09/2010 | 21:11 | מאת: שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להב

דבורה שלום, ישנם חברות שונות המייצרות שרוולים לפי מידה המיוצגות בארץ. ג'ובסט, זיגואריס, יוצו, מדי ו: OFA (אופה).חלקם מייצרים שרוולים בסריגה שטוחה- סוג סריגה המחייבת תפר וחלקם מייצרים שרוולים בסריגה עגולה-ללא תפר.חלק מהחברות מייצרות את שני הסוגים. ישנם חברות המייצרות שרוולים על בסיס סינטטי בלבד וישנם חברות המייצרות שרוולים משולבי כותנה-שהיא חומר טיבעי. ניתן לעשות שרוול עד בית השחי, עם או ללא סיליקון בחלק העליון (ישנם לעיתים רגישויות לסיליקון). ניתן לעשות שרוולים בהם יש ספח שעולה על הכתף ומתחבר או לרצועת החזיה או לרצועה העוברת מעבר לבית השחי השני-כל זה לצורך שמירת השרוול במקומו ללא החלקה. יש אפשרות לעשות את השרוול עם תפירה מיוחדת במרפק לצורך כיפוף ממושך. אשמח לעזור, שמוליק-מנכ"ל משותף מכון אורטופדי ברזילי להב ופארו מדיקל ישראל. שנה טובה וגמר חתימה טובה, וחג שמח

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)