גרב להורדת נפיחות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

01/09/2010 | 12:30 | מאת: דיאנה

שלום- שמי דיאנה ואני סובלת מלימפדמה בכף רגל שמאל. אני עומדת לטוס ואני מחפשת לקנות גרב להורדת הנפיחות- איפה ניתן לקנות? האם זה מצרך מרשם והתאמה אישית? תודה, דיאנה

דיאנה שלום גרב לחץ לטיסה היא למניעת עליית הנפיחות ומניעת סיבוכים עקב העליה בנפיחות. האם הבנתי משאלתך שאינך משתמשת כלל בגרב לחץ? שאינך מטופלת בנפיחות על ידי פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ית? הייתי מציעה לך לפנות לפיזיותרפיסט/ית לימפט/ית אפילו לביקור חד פעמי כדי להחליט על מה הכי מתאים לך לטיסה. אכן חשוב לחבוש או להשתמש בגרב מתאימה. נסיעה טובה ובטוחה ושנה טובה, ניצה

07/09/2010 | 20:34 | מאת: שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להב

דיאנה שלום, באם את משתמשת בגרב אלסטית לשימור המצב היום יומי המשיכי להשתמש באותה הגרב גם בטיסה. באם את לא משתמשת ביום יום בגרב אלסטית רצוי/חובה לגרוב גרב. ההחלטה באם להשתמש בגרב אלסטית או גרב המותאמת לטיסה צריכה להיות בהתאם למצב הרגל. אצלנו תמצאי את שני הסוגים. טיסה נעימה, שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)