תבורכו

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/12/2004 | 22:48 | מאת: שרית

פניתי מס פעמים לפורום זה ,ועליי להודות שמאז שאבי התחיל טיפול אצל פיזיוטרפסטית מוסמכת חל שיפור ניכר בבצקות ברגליו , הורד מינון המשתנים ודאגותיו פחתו. אילולא הפורום הזה לא הייתי מגיעה לכיוןן של לימפאדמה וכאן המקום לציין שהמודעות בקרב ציבור הרופאים מאד נמוכה לנושא!!! הם מסתובבים סביב הבעיה ,שולחים לאין ספור בדיקות מבלי להזכיר את הנושא הלימפתי ובינתיים החולה סובל . פיזיוטרפסטיות יקרות עליכן לקדם את הההסברה בתחום זה לצוות הרפואי עד כמה שניתן, ובכך לחסוך סבל רב לחולים, בהזדמנות זאת ברצוני להודות לפיזוטרפסטית אביה גוטמן שעזרה לנו רבות והראתה לנו את האור בקצה המנהרה.

15/12/2004 | 00:59 | מאת: א.

הי שרית ! מאוד שמחה לשמוע שסוף סוף הוקל קצת לאביך. אין ספק שעליתם על הדרך הנכונה. זה מאוד נכון שישנם רופאים שלא מודעים לנושא הלימפדמה וגם לא פעם אני מהרהרת ביני לבין עצמי אם אין פה נסיון לחסוך טיפולים לקופה ע"י הכחשה או אי שימת האצבע על הבעיה. למזלי, רופא המשפחה שלי עלה מיד על הבעיה ושלח אותי לטיפול מתאים באופן מיידי. אני חייבת לציין שהוא כל פעם מפתיע אותי מחדש, לגבי ידיעותיו הנרחבות כמעט בכל התחומים. הלוואי וירבו רופאים כמוהו. הרבה הרבה בריאות, ושוב מאוד שמחה לשמוע שאביך מקבל טיפול מתאים ואינו סובל יותר סבל מיותר בנוסף לסבל הקיים. חג-שמח א.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)