החזר כספי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

27/07/2010 | 17:32 | מאת: עותמאן

לניצה שלום אחי מחמד טופל על ידך ברמת אשכול בירושלים, לובש חבישות ברגל שמאול, אשר רכשנו דרך נירה במכון ברזלאי בתל אביב. לא קיבלנו החזר ושוב יעצו לי לפנות לכללית ולא למושלם. אני מחפשת אותך אמרו לי שעזבת למען לקבלת הפנייה לרכישה ואחר כך להגיש אותה לקופת חולים. נא לצור קשר אתי 0522282730 תודה מהלב

שלום רב,מה שלומך? אנא פני לרמות אשכול ואסתי וולץ תתן לך טופס החזר, תגיעי אליה עם החשבונית. עם הטופס שתקבלי ממנה פני למרפאה של מחמד כמקובל. אני כבר מודיעה לאסתי במייל כל טוב וד'ש למחמד שנעלם לי מזמן. ניצה

28/07/2010 | 20:22 | מאת: עותמאן

שמחתי לתשובה שלך אני כל כך עייפה לפעמים וצריכה כוח לעזור לאחי ולהתמודד עם המחלה מחמד כרגע נמצא בכלא על שטיות שעשה וישלם מחיר כי כנרא לא למד פעם ראשונה ואני כרגיל מטפלת בעניני המחלה וכל מה שקשור לחייו. אני אהיה בקשר איתך ואעדכן אותך לגבי מצבו . ניצה תודה הנשמה חזרה אליי בעזרתך.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)