שלום רב

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

19/07/2010 | 01:59 | מאת: אליאב

התעוררתי אחרי שינת צהריים נחמדה יום אחד וגיליתי בלוטה קטנה בבית השחי שקצת מציקה וכואבת לי, חשבתי שזה לא רציני ושזה התפטר מעצמו. כעבור יומיים הבלוטה גדלה בצורה משמעותית ביותר וכל תזוזה הכי קטנה של היד שלי גורמת לי לכאבי תופת, אני לא יכול לתפקד בכלל ובקושי להקליד את ההודעה הזאת..הבלוטה היא גדולה מאוד וכל תזוזה הכי קטנה של היד גורמת לי לכאב כאילו שאני מוציא כדור בלי הרדמה.. מה עליי לעשות? האם זה יפתר מעצמו?

שלום אליאב אני מייעצת לך לפנות בהקדם האפשרי לרופא המשפחה שיראה את הבעיה ויבדוק אם צריך לטפל בה. אין טעם לחכות. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)