רופא כלי דם

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

18/07/2009 | 19:45 | מאת: קרן

פרופ' בס נמצא בבית חולים אסף הרופא הוא מנהל מחלקת כלי דם בבית החולים ומבין הרופאים הבכירים ללימפדמה טלפון לקביעת תור:08-9779999

24/07/2009 | 18:05 | מאת: ברכה

שלום רב! אני בת 55 בעל משקל עודף , סכרת בערכים של 140 בצום. נוטלת תרופות גלוקופז' 3 פעמים ביום. אטרוקסין 50 מ"ג ליום אספרין 100 סימוביל 20 לאחרונה ב4 חודשים האחרונים יש לי רגליים מעט בצקתיות. ובנוסף אני מרגישה בגבשושיות תת עוריות ברגליים ובכפות הרגליים. מלבד תחושת כאב קלה בלחץ במקומות שאני חשה בגבשושיות (אינן נראות לעין) אני לא מרגישה בהן .\ בכל אופן בסופו של יום אני חשה בהרגשה של רגליים כבדות . אודה מאוד באם אוכל לקבל הכוונה לאיזה רופא לפנות.

ברכה שלום, אני ממליצה על התיעצות אצל רופא כלי דם. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)