חיי עומדים להשתנות לטובה!

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

29/06/2009 | 00:02 | מאת: קרן ל

היום קיבלתי את האישור לתג חניית נכים! הידד היאח :) בזאת תם רשמית מאבק של כמעט שנתיים להכרה במצבי כחולת לימפאדמה ראשונית. לימפאדמה גם ככה לא ממש מחלה שמרשימה את הרשויות ומאפשרת הכרה בזכויות, לימפאדמה ראשונית עוד פחות. אני שמחה שכל זה מאחורי ומקווה שהודעה זו תיתן את הכוח ואת האומץ לאחרים לבקש איכות חיים פשוטה. מעכשיו אוכל לקחת את ילדיי לקולנוע בלי לפחד שלא תהיה לי חניה קרובה... אוכל לקחת את הבן שלי לחוג קפוארה שבמרכז העיר לבד! בלי לבקש מאחרים שיביאו ויחזירו לי אותו.... אוכל לסוע לבקר חברה בתל אביב בלי לחשוש מהסיבובים האינסופיים בחיפוש חניה קרובה יחסית... אוכל לחנות מול קופת חולים ולא לטפס את 30 המדרגות הנוראיות שבחזית... חיי עומדים להשתנות לטובה לשם שינוי! אני לא מאושרת להיות נכה ומוגבלת. אני מאושרת שמאפשרים לי להיות. קרן.

29/06/2009 | 09:08 | מאת: סילביה

אכן זו הצלחה בקרב! האם תוכלי לשתף בנוהלי השגת האישור? וכן האם תוכלי ליצור עימי קשר? 054-4802338 [email protected].

11/07/2009 | 08:08 | מאת: זוהר

שמחה עבורך על קבלת תו החנייה. שאלתי אותך קודם ואני שואלת שוב: איך קיבלת הכרה מביטוח לאומי על הלימפאדמה? מה ביקשו ממך להציג? (יש בפורום גם זוהר ח) הפלאפון שלי: 054-5405802. אשמח אם תצרי קשר.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)