מפגש קבוצת תמיכה-חבל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

04/06/2009 | 21:32 | מאת: איה

חבל שלא מודיעים מראש על מפגש קבוצת התמיכה ולחברים בעמותה ניתן להודיע בדרכים נוספות פרט לפורום. ההודעה בפורום מיום 31.5.09 והמפגש יום למחרת. רק היום, חמישה ימים אחרי נכנסתי לפורום וגיליתי שפיספסתי. אני לימפדמית חדשה וריתי לבוא. מקוה שתבוא ההודעה לפני המפגש הבא. אם מישהו השתתף במפגש אשמח לשמוע קצת על הנושאים שעלו. תודה

05/06/2009 | 19:23 | מאת: סילביה

שלום את צודקת. היתה איזו בעיה. המפגש הבא יתקיים ב22/6/09 באותו מקום ובאותה שעה. איני יודעת מה יהיה הנושא. תוכלי להיות בקשר ולברר פרטים עם איילת-מנהלת הקבוצה 04-6394572ועם סימה.03-6739861 שבת שלום

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)