גוש בבית השחי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

21/05/2009 | 01:15 | מאת: נעמה

שלום, אשמח לעצה קטנה... אני בת 32 ולפני כמה ימים החלו לכאוב שלי שני השדיים, כולל באזורים שסביבם. תחילה לא דאגתי כיוון שחשתי כאבים כאלו לפני כשנה ובבדיקת רופא נאמר לי שהכל תקין, במיוחד לאור העובדה ששניהם כואבים... היום חשתי בכאב חזק יותר בבית השחי השמאלי ולאורך הזרוע עצמה. מהתבוננות במראה נראה כי מסתתר לו גוש קטן בבית השחי שהחל לבלוט קצת החוצה ואף קיבל צבע מעט משונה (כהה יותר). האם יש קשר לכאבים בשני השדיים לבין הגוש שנמצא רק בצד שמאל? מה אומר הצבע המוזר של הגוש? עד כמה דחוף לקבוע תור לבדיקה? תודה רבה, נעמה

נעמה שלום רב, ללא ספק צריך לגשת לרופא . אינני יודעת אם את בגיל הפוריות ומה קורה עם שינויים הורמונאליים.... בלוטות מלאות ותפוחות יכולות להקרין לכל היד... ובל לנו לשכוח את תפקידן בהגנה מפני זיהומים כחלק ממערכת החיסון. בדקי, והלוואי שהבדיקה תהיה תקינה כמו בשנה שעברה... בריאות שלמה, דורית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)