הרגשה של דופק בוורידים בגוף

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

13/03/2024 | 09:12 | מאת: חרד למצבי

בוקר טוב רציתי לדעת ממה יכול לנבוע הרגשה של דופק בוורידים בגוף בזמן האחרון התחלתי להרגיש לחץ בוורידים לפעמים בידיים ולפעמים ברגליים כל פעם במקום שונה בנוסף אני מרגיש כך הזמן שאני שם את האצבע על ו הוורידים בגוף הרגשה של דופק(ווריד קופץ) ממה זה יכול לנבוע ואיזה בדיקות צריך לבקש מהרופא חשוב לציין שאני בחודשיים האחרונים דיי בחרדות בריאות ובסטרס גבוהה רוב שעות היום עברתי אולטרסאונד בטן עליונה,לב בדיקות מאמץ גסטרוסקופיה ואנדוסקופיה ובדיקות דם מספר רב של פעמים ובכל הבדיקות יצאו תקינות בן 23 בריא בד"כ

שלום רב, הבעיה שהוצגה איננה בתחום הקשור ללימפאדמה. מציעה לשאול את רופא המשפחה לגבי טיפול בסטרס וחרדות. בהצלחה ובריאות, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)