נפיחות בכף היד לאחר הורדת גבס בכף היד

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/01/2024 | 17:52 | מאת: אליהו נימני

היד נפוחה האצבעות נפוחות לאחר שהורידו לי גבס משבר בכף היד מה אפשר לעשות להוריד נפיחות

שלום רב, יש לעשות תנועות אגרוף ופתיחת אצבעות פעמים מספר לעתים קרובות במשך היום, להרים ידיים מעל הראש ולעשות תנועות להרמת כתפים ומשיכת כתפיים ולזקוף הגב, אפשר להרים את היד הנפוחה ולעשות תנועות סגירת פתיחת אצבעות. אפשר למלא כיור במים פושרים (לא חמים כדי לא להגביר נפיחות) ולעשות תנועות בתוך המים. אם הנפיחות לא יורדת והתנועות לא משתפרות כדאי לפנות למכון פיזיותרפיה עם הפניה מרופא המשפחה. בברכת החלמה, ניצה

25/01/2024 | 21:56 | מאת: אליהו נימני

תודה על התשובה שנתתם לי אני מקווה להצליח לישם אותה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)