נפיחות בכף הרגל לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

29/07/2023 | 08:39 | מאת: מאיה

לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח בכף הרגל( אוסטאוטומיה של העקב, העברת גיד FDL, והארכת גיד אכילס) לאחר ניתוח-6 שבועות ללא דריכה. עכשיו עושה פיזיותרפיה והידרותרפיה. אני מאוד סובלת מלחץ, כאב ומנפיחות כף הרגל העליונה באיזור הפיבולה החיצונית ומסרק האצבעות וכאבים חזקים בדריכה, בפיזיותרפיה עשו עיסוי לימפתי ורשמו מדבקות scarban אלסטי, יש שוני בצבע של הרגל לסגלגל. האם המצב הזה נחשב לתקין בפרק זמן הזה? ומה עוד אפשר לעשות

הייתי מציעה לחבוש את הרגל מהאצבעות עד הברך, זה יוריד נפיחות. אם הנפיחות לא פוחתת, כדאי לפנות לפיזיותרפיסטית לימפטית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)