איזה מזרון מומלץ לחולה לימפדה?

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/11/2022 | 15:05 | מאת: אירית

יש מזרונים מלטקס וספוג למניעת פצעי לחץ כגון ביד שרה: https://www.yasam.co.il/item_h.php?id=491&name=מזרון-למניעת-פצעי-לחץ-עשוי-ויסקו-גל-גובה-14-סמ-במחיר-מוזל האם מזרון זה יקל על כאבים ומומלץ לחולה לימפדה עם רגליים נפוחות ופצעים פתוחים ברגליים? האם יש לכם המלצות לסוגי מזרון לחולי הפורום? האם עדיף מזרון רך עבה או מזרון קשיח?

שלום אירית, אני מציעה לך לפנות לרופא שישחל אותך לאחות פצעים לשם טיפול בפצעים ולפיזיותרפיסט.ית לימפתי.ת לשם קבלת טיפול בנפיחות. יתכן שמזרון יותר רך יהיה יותר נוח ופחות יכאב לך בשכיבה, אבל הכי חשוב זה לטפל במצבך: טיפול בפצעים ובו זמנית חבישה. בברכה, ניצה שטייניץ

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)