קרסול שבור , איך לדרוך / ללכת , איך להוריד נפיחות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/06/2022 | 13:29 | מאת: אנג ל

היי ניצה מה נשמע ? שברתי את הקרסול ןהייתי במשך 4 שבועות עם גבס הגבס הורד והרופא אמר לי לשים מגף הליכה , אך לא הוסבר לי איך לדרוך , וזה כואב כאשר אני דורכת בנוסף הרגל נפוחה ויבשה אשמח לדרכים להוריד את הנפיחות

שלום רב! הכי טוב שתבקשי הפנייה דחופה לפיזיותרפיה, צריך לראות את הרגל כדי לתת עצות טובות.בכל זאת;דריכה אחרי 4 שבועות ללא דריכה זה כואב, להתחיל בזהירות, . לגבי הנפיחות, כדאי לחבוש בתחבושת אלסטית במשך היום, ולמרוח בקרם גוף לאחר הרחצה. לעשות תנועות בקרסול לכל הכיוונים. כואב בהתחלה אבל חשוב מאד כדי להחזיר את התנועתיות, גם עוזר להורדת הנפיחות. כשאת יושבת, שימי את הרגל גבוה ועשי תנועות בקרסול. בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)