לימפדמה ביד לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

11/01/2022 | 12:27 | מאת: חזי

שלום אשמח לברר אמא שלי עברה כריתה עקב סרטן השד ומאז סובלת מלימפדמה היא הפסיקה לחבוש את היד בגלל שקשה לה לחבוש לבד, בנתיים היא סובלת רבות מצלוליטיס ביד מה אפשר לעשות האם יש חבישה שהיא יכולה ללבוש בקלות? אם לא קבלה כבר מספר שנים פזיוטרפיה לימפטית כי היה לה קשה שלוחצים באזור הניתוח והצלעות והיד נהיתה נפוחה וקצת קשה יש מה לעשות ? היא מטופלת בכללית למי צריך לפנות בירושלים?

11/01/2022 | 12:29 | מאת: חזי

התכוונתי שהיד נהיתה נפוחה וקשה לא בגלל הפזיוטרפיה אלא עקב שלא עשתה מספר שנים פזיוטרפיה

שלום חזי, מצטערת מאד על איחור בתשובה. יש בכללית בירושלים מספר מכונים שבהן יש פיזיותרפיסטיות לימפטיות. מספיק הפניה מרופא משפחה ולפנות למכון הקרוב לבית אמך. יש אמצעי חבישה שונים שחלקם קלים ללבישה. אם תשלח בפורום את הטלפון שלך, אשמח להתקשר ולדבר איתך. ניצה שטייניץ

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)