נפיחות בקרסול רגל שמואל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/12/2021 | 21:10 | מאת: שמואל

פניתי למןמחה לאחר בדיקת מיפוי בלוטות לימפה מצא שיש סתימה במעבר בצינורות הלימפה בקרסול.האם הטיפול מסוכן. והאם ניתן להכניס צנטר כמו בניתוחי לב ולשחרר את הסתימה אודה לכם על התשובה

שלום שמואל, לגבי צינטור לכלי לימפה, לא נראה לי שנעשית פרוצדורה כזו. הניקוז הלימפטי שנעשה על ידינו, פיזיותרפיסטים ופיזיותרפיסטיות לימפטים.ות הוא עיסוי וחבישה, ולרוב לאחר הסבר וטיפול גרב לחץ מתאימה מטפלת בבעיה, אם כי לא מרפאה אותה.הטיפול עוזר לשפר את איכות החיים. בברכה והצלחה, ניצה

07/02/2022 | 13:24 | מאת: משה

האם יש דרך לנקז ? דרך ניתוח מה התועלת מה הסיכונים האם יצטרכו טיפולים חוזרים מה הטיפול בילדים

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)