גרביים לרגליים לימפטיות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

02/09/2021 | 20:05 | מאת: דליה

הפיזיותרפיסטית לימפטית נתנה לי גברי סקוטים אותם חשבתי שבועיים רצופים והמצב ממש השתפר מאחר וקשה לי ללבוש אותם סיכמנו שלבש גברי לחץ גרמניות רגילות ומידי פעם את המיוחדות. האם אסור לי לתת מידי פעם חופש לרגליים מכל גרב?

שלום דליה מצטערת על עיכוב בתשובה. את שואלת לגבי חופש מדי פעם מגרביים.נסי יום אחד ללבוש גרב אחת בלבד ולתת חופש לשניה. אם בערב אינך רואה הבדל בהקפי הרגליים לאחר הורדת הגרב מהרגל, יתכן שאת יכולה לתת חופש של יום מדי פעם. בכל זאת אני מציעה שתתייעצי עם הפיזיותרפיסטית שלך כדי שלא תהיה נסיגה בשיפור שהושג עם גרבי הסקוצ'ים. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)