בצקת בשני הרגליים בנוסף לממצא בברך

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

10/08/2021 | 18:41 | מאת: NUR

שלום רב אני בת 43 .נשלחתי ל MRI בגלל ממצא נמוש בקדמת הברך ובפיענוח יש ציסטות בכרית השומן אנטרומדיאלי .בנוסף יש לי בצקת בשני הרגליים .הרופא רשם שזה PITTING EDEMA מה הטיפול שיכול לעזור לי לשני הבעיות או שזה בעיה אחת תודה רבה

שלום רב סליחה על האיחור בתשובה. מאחר והנפיחות היא בשתי הרגליים, נראה שאין קשר בין שני הדברים, בעיקר אם הנפיחות לא הופיעה במקביל לממצא בברך. הטיפול בממצא אינו כלול בטיפול בנפיחות ברגליים. לגבי הנפיחות, אני מציעה לפנות לרופא כלי דם כדי לברר ממה נובעת הנפיחות. בגדול, הטיפול בנפיחות נעשה על ידי פיזיותרפיסט.ית לימפטי.ת במכוני פיזיותרפיה, הטיפול כולל חבישה/גרבי לחץ/הסבר/ ניקוז לימפטי. בברכה, ניצה שטייניץ

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)