בצקת ביד שמאל אחרי הוצאת בלוטות לימפה אחרי ניתוח הוצאת גידול בשד

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

02/03/2021 | 06:44 | מאת: נאוה וייס

מה הזכיות שלי בביטוח לאומי והאם יש השתתפות בביטוח בריאות לגבי הבראה בים המלח שיכול לעזור בטיפול ? תודה

שלום רב נאוה, לגבי ביטוח לאומי, עד כמה שידוע לי מגיע לך סכום כסף אחרי הניתוח, ואי תשלום מסים למשך נדמה לי שנה. לגבי הנפיחות את צריכה לפנות לביטוח לאומי וקרוב לודאי שיזמנו אותך לועדה רפואית. כל מי שיש לה בצקת על רקע גידולי או אחר צריכה לפנות לפיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת לקופת החולים שלה עם מכתב הפניה מרופא לשם טיפול לימפטי משולב. לא ידוע לי על טיפולים בים המלח לליפאדמה. בהצלחה בטיפול-הוא יעיל ועוזר מאד לשיפור איכות החיים. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)