נפיחות אחרי ניתוח בלוטת תריס וצוואר

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

12/04/2019 | 09:02 | מאת: Lili37

שלום רב אני כשבועיים אחרי ניתוח כריתת חצי בלוטת תריס ודיסקציה צווארית. מרגישה טובפרט לזה שהצוואר מאד נפוח וקשה הרופא אמר שזה יספג רק שזה כלכך נפוח שלפעמים מרגישה שנחנקת. מה אפשר לעשות עם זה? האםפעילות גופנית תעזור בהורדה של הבצקת? ( כמו הליכה וכד') תודה מראש

שלום רב. סליחה על איחור בתשובה. תנסי לעשות עיסוי עדין מקו הניתוח כלפי החזה מצד אחד וכלפי הסנטר מצד שני.אם עדיין יש נפיחות תבקשי להפנותך לפיזיותרסטית לימפטית. בהצלחה. ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)