ניתוח אורטופדי בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/12/2018 | 16:26 | מאת: רותי הרמן

כתוצאה מדלקת חריפה והדבקויות גידים בשורש כף יד ימין, יד שבה אני סובלת מלימפדמה, יש לי כאבים עזים ביד ומקשים עליי פעולות פשוטות כמו נעילת דלת, פתיחת בקבוק, נהיגה, קיצוץ ירקות וכו'. האורטופדים ממליצים על ניתוח. האם אפשרי הדבר למרות הלימפדמה?

שלום רותי לפני שאת מחליטה על ניתוח, ודאי שכל הטיפולים הלא ניתוחיים האפשרים לבעיה ניתנו לך. אם אין ברירה מנתחים. כדאי להיות במקרה זה בקשר עם פיזיותרפיס/ית לימפטי/ת כדי לטפל לפני הניתוח ומיד אחרי הניתוח. בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)