תגובה לגבי רופאים ללימפאדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/08/2018 | 19:29 | מאת: נטע

אני חולה בלימפאדמה בשתי הרגלים. טיפלתי על ידי פרופסור בס ולמען האמת האכזבה גדולה מאוד. תודות לו שתי הרגלים שלי כנראה שאי אפשר כבר לעשות למענו משהו. ותוך כדי תהליך העיסוי הלימפטי גדלו לי על הברכים גושים גדולים של אדמה מה שמוכר כאלפנטזיס. בפעם השלישית פרופסור בס נתקל בי במסגרת בית חולים הוא שינה את דעתו לגבי הלימפאדמה והאלפנטזיס .פתאום אני סתם שמנה .אם לזה אתם קוראים טיפול רפואי אז אני כבר לא יודעת מה זה טיפול רפואי. לצערי נתקלתי גם בפרופסור זליקובסקי שבפעם השניה שהגעתי אליו התגובה שקיבלתי ממנו על השאלה האם יש אפשרות לפנות לרופא ספציפי התשובה שלו היתה חבל שתרוצי ותחפשי רופא וטיפול במילא אף אחד לא בך. אני עדין מקווה שמשהו כן ניתן לעשות למעני אבל מה ששני הפרופסורים האלו עוד לא נקרא טיפול. אם למישהו יש מידע או כל דבר שאולי יוכל לעזור לי אשמח לקבל הודעה במייל תודה רבה

שלום נטע מי שבפועל מטפל בנפיחות הלימפטית הם/הן הפיזיותרפיסטים/פיזיותרפיסטיות הלימפטים. הטיפול באלפנטיאזיס אינו קל ודורש חבישה/גרביים יום ולילה. אולי גם לימפה-פרס.עיסוי בלבד לא יעזור. אני מקווה שתמצאי את הפיזיותרפיסט/ית הלימפטי/ת כדי לקבל את העזרה הנחוצה לך.הטיפול הוא בסל השרותים של כל הקופות. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)