הכרה בביטוח לאומי עי ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

19/06/2018 | 06:14 | מאת: זהר

הוכחתי בביטוח לאומי כלימפדמה תאונת עבודה איך נקבעים % נכות הרופא מומחה שאפשר לפנות אליו ? כירורג כלי דם הנותן חוות דעת לביטוח לאומי? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כירורג כלי דם בנוסף יש דיסק צווארי ומתני האם להביא זאת בפני הוועדה?

שלום זהר שמחתי לשמוע שהלימפאדמה ממנה את סובלת הוכרה על ידי ביטוח לאומי. פורום הלימפאדמה עוסק בשאלות מקצועיות לטיפול בבעיה, לכן אין לי הידע לענות לך. ממליצה לך לפנות לפורום רופאי כלי דם לשם קבלת תשובות לשאלותיך. בברכה ובהצלחה, ניצה שטייניץ

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)