שאלה חוזרת לגבי טיפול בלימפאדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

25/01/2018 | 09:33 | מאת: נורית

שמי נורית סער תודה על התשובה לשאלתי הקודמת. מכיוון שאני סובלת מלימפאדמה ואלפנטזיס בשתי השוקים מזה מספר שנים אני מבקשת לדעת איך אני יכולה להגיע למרפסת הלימפאדמה באיכילוב על מנת לבדוק אפשרות לבירור מקיף של מערכת הלימפה ברגלים והאם ישנה האפשרות לניתוח תיקון. אשמח מאוד אם אוכל לקבל הסבר ואולי אפילו זימון לבדיקה במרפאה גם אם זה יהיה בתשלום במזומן ולא עם טופס 17 של קופת חולים. לצערי הרב במצבי כיום האפשרות לשיפור ואפילו הקט ביותר הוא משמעותי מאוד. אשמח לקבלת מענה בכבוד רב נורית סער

שלום נורית, זימון התורים של איכילוב הוא 8801*. אולי הם יוכלו לעזור. בהצלחה, ניצה

לשאלתך יותר ממוקד: תוכלי להתקשר לזימון תורים 036974000 ולבקש תור למרפאה של ד"ר זרצקי. שיהיה בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)