גרב/מכנסון לחץ בהתאמה אישית עבור גפה תחתונה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

27/06/2017 | 14:47 | מאת: כוכבית

שלום רב, אני מטופלת בקופ"ח מאוחדת ולאחר בירור הבנתי שההחזר השנתי עבור גרב לחץ הוא עד תקרה של 3000 ש"ח ופעם אחת בשנה. ראשית, אני יודעת שאת הגרב לחץ יש להחליף כל חצי שנה ושנית בהזמנה הנוכחית העלות של הגרב קפצה ב-1400 ש"ח ביחס להזמנה הקודמת והיום עלותה 6200 ש"ח. אשמח לרעיונות כיצד ניתן להתמודד עם סיטואציה זו מכיוון שהתשלום השנתי יוצא גבוהה מאוד. תודה רבה.

שלום כוכבית, ישנם הבדלים בין הקופות לגבי ההחזר. למאוחדת יש תקרת תשלום בעוד שלכללית ההחזר הוא לפי אחוזים מהחשבונית. לא בדקתי לגבי מכבי ולאומית. מסכימה אתך שהעליה חדה. הסבר אפשר אולי לקבל על ידי מנהל החברה. אינני מבינה מדוע משרד הבריאות מאפשר הבדלים כאילו בין הקופות. יתכן שהכתובת לשינוי הוא במשרד הבריאות, אבל גם הנהלת המאוחדת צריכה להיות מדווחת על עליה במחירי הגרביים שמכביד ביותר על אוכלוסיה שאין לה ברירה אלא לרכוש את המוצרים. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)