ברכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/01/2005 | 18:57 | מאת: אריה

שלום מארק, יש לי שחיקת סחוס בשתי הברכיים (בחלקים החיצוניים של כל ברך) כתוצאה מרכיבת אופניים. עשיתי מספר קורסים של פזיוטרפיה. חלק מהטיפול כלל טייפינג. הבעיה עם הטייפינג היתה שנוצר לי גירוי חריף מאוד בעור. כיום, אני רוכב מעט מאוד.לפני כל רכיבה אני עושה טייפינג לעצמי (מושך את הפיקה אל פנים הברך) בעזרת פלסטר. כמו כן יש לי תחבושת עם סיליקון על הברך בזמן הרכיבה. ראיתי בהרבה אתרים אורטופדיים מגיני ברך רבים שעל פניהם נראים יותר איכותיים מאלו של קופת חולים. 1. האם אתה יכול להמליץ לי על מגיני ברך ברמה גבוהה? 2. האם ישנם מגיני ברך שיכולים להחליף את הפלסטר שאני שם? האם יש אפשרות למשוך את הפיקה אל פנים הרגל עם מגן ברך ולא עם פלסטר? ראה קישור : http://www.shvoong.co.il/shop/products.asp?productId=338 מוצרים של חברת muller למשל? תודה, אריה

08/01/2005 | 12:17 | מאת:

אריה, קיימים ברכיות עם קפיץ אשר דוחף את הפיקה "פנימה" או יותר נכון להגיד "מדיאלית", לקופ"ח חולים כללית יש הסכם עם חברה גרמנית שבו אתה מקבל סיבסוד של 85% מעלות הברכייה, הברכיות הגרמניות כחולות של חברת Bauerfiend והדגם אשר אתה צריך נקרא "Genutrain P3 Knee Support by Bauerfeind". יתכן ויש עוד חברות עם מוצר דומה אך את זה אני מכיר ויודע שניתן להשיג ברוב החנויות האורטופדיות בארץ. יש כאן תמונה: http://supports4less.com/bauerfeind/kneebraces/genutrain-p3-kneesupport.htm מקווה שעזרתי, מארק רובין BPT

26/12/2006 | 23:10 | מאת: רוני

תוכל להתרשם ממגיני ברך מקצועיים באתר זה.

26/12/2006 | 23:10 | מאת: רוני

תוכל להתרשם ממגיני ברך מקצועיים באתר זה: tzomet-medical.co.il