התכווצויות חוזרות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/12/2004 | 00:18 | מאת: בוריס

שלום רב . אני בן 53 ולאחרונה אני סובל מהתכווצויות נוראיות באיזור הגפיים . התכווצויות אלו תופסות אותי במיוחד אחרי שינה שלאחריה אני נאלץ לקום ולעמוד על הרגליים. עד כה נתפסו לי שרירי התאומים ושריר הרגל האחורית. ההתכווצויות באות במפתיע ורק לאחר חימום המקום ע"י משחות\מים חמים הכאבים וההתכווצויות נעלמים .. ממה אני סובל בדיוק ? מה עלי לעשות על מנת שזה לא יחזור שנית ? למי לפנות ?

08/01/2005 | 11:44 | מאת:

בוריס, הסיבה להתכווצויות אינה ידועה, יש הרבה תאוריות, החל מבעיות גב, דרך מחסור במרכיב מזון או ויטמינים. רצוי לבדוק את העניין על מנת לשלול מחלות כגון ניוון שרירים וכו' יתכן שניורולוג יוכל לספק לך יותר מידע. בהצלחה מארק רובין BPT