כאבים בשוק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/04/2007 | 12:12 | מאת: יוסי

שלום שאלתי בנוגע לגבר בן 70 אשר סובל מכאבים קשים בשוק.לפי בדיקת CT אחרונה בגובה L1L4 אין עדות לבלט דיסק ורוחב תקין של תעלת השדרה והפורמינות. בגובה L4L5 ליסתזיס דרגה ראשונה ללא ליזיס.שינויים ניוונים בפצטים. בלט אנולוס אחורי קמור עם לחץ על השק התקאלי ועל השורשים בתעלה ובפורמינות.היצרות התעלה. בגובה L5S1 רוחב תקין של תעלת השדרה והופרמינות ואין עדות לבלט דיסק. מה פירוש הממצאים? מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לפתור את הכאבים?

18/04/2007 | 22:05 | מאת:

שלום יוסי כאבים בשוק יכולים להתאים לממצאים שמסרת יחד עם זאת רק ראיון ובדיקה פיזיקלית של האדם יוכל לאמת לנו אם אכן יש קשר ומה צורת הטיפול המומלצת.