ריצה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/03/2007 | 10:32 | מאת: גיא

היי יש לי בעיה של שברי מאמץ חוזרים. אני רץ רק על מקומות טובים לרייצה כמו : מסילה וחוף הים. אחרי שבר מאמן אני ממתין תקופה , ארוכה יחסית ואז חוזר בהדרגה לפעילות של ריצה. מה זה בכלל שבר מאמץ? מה ניתן לעשות כדי לחזק את השריר או העצם כדי למנוע את התופעה?

18/03/2007 | 21:32 | מאת:

שלום גיא תקרא בכתבה המצורפת על שברי מאמץ יש רבות כמוה http://www.miok.co.il/news3.asp?sm=1&md=1&n=2251&searchtxt=שבר%20מאמץ אתה קרוב לודאי לא נח מספיק וחוזר לפעילות ללא סולם מאמצים מדורג מספיק , תנוח יותר וחזור לפעילות רק לאחר התייעצות עם מדריך כושר גופני מקצועי או פיזיותרפיסט.