שיקום קרסול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/02/2007 | 11:55 | מאת: שירה

אני אחרי ניתוח בקרסול בעקבות שלושה שברים, לאחר שהחלקתי (פלטות וברגים). התחלתי טיפול פיזיותרפי וכבר היו לי שלושה מפגשים. מפעם לפעם זה יותר כואב, נפוח ואדום ואני מוצאת את עצמי בית, שוכבת עם רגל נפוחה למעלה ולא מסוגלת לתרגל. הפיזיותרפיסטית אמרה לי שעלי לתרגל למרות הכאבים והנפיחות. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת ובכלל, האם זה נורמאלי שהכאב כ"כ חזק וכמו כן הנפיחות? מתי זה אמור להשתפר אם מפעם לפעם זה רק גרוע יותר? בברכה שירה

24/02/2007 | 15:54 | מאת:

שלום שירה השיקום מהשבר שאותו את מציינת הוא ארוך קשה וכואב בהתחלה כאב הוא מאד נורמאלי. עם הזמן זה משתפר,הכאב והנפיחות יורדים. יחד עם זאת אם זה נראה לך חריג התייעצי עם הפיזיותרפיסטית ותעברו יחד על כל התרגילים ואולי תחליטו להוריד קצת עומס.

24/02/2007 | 18:23 | מאת: שירה

תודה ושבוע טוב!

22/03/2007 | 17:19 | מאת: גיא

המלצתי כי תבדקי את זכויותיך המשפטיות הנוגעות לנפילתך זו שכן מנסיוננו בהחלט יכול ומגיע לך פיצוי כספי משמעותי מעבר לכיסוי הוצאותיך הרפואיות. גיא דויטש, עו"ד שמש דויטש ושות'-משרד עורכי דין 03-5755519

24/03/2007 | 12:59 | מאת: גיגי

שירה שלום, מתי עברת את הניתוח בקרסול ? האם גובסת לאחר הניתוח (לכמה זמן) או שאת עם קיבוע הניתן להסרה לביצוע פזיוטרפיה ? גיגי