בן 9.5 חודשים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/11/2004 | 08:17 | מאת: יעל

יש לי תינוק בן 9.5 חודשים שלפני כשבועיים התחיל לזחול על הגחון , אך הוא אינו מגלה עניין בכך ומעדיף להימנע מכך. יש לי ילדים גדולים יותר שזחלו בגיל יותר מוקדם וכאשר הם התחילו , הם התלהבו מהגילוי וזחלו ללא הרף. האם העובדה הנ"ל יכולה להביע על בעיות אחרות(פיגור כלשהו)?

11/11/2004 | 00:51 | מאת:

אני לא הייתי דואג יותר מדי, אין להשוות בין הילדים, לכל ילד קצב משלו והתפתחות אחרת, לדעתי אם היה לו בעיה כגון פיגור אז הוא לא היה זוחל מלחתחילה. במידה ואת לחוצה מהעניין תפני לרופא ילדים שלך לבדיקה וייעוץ. מארק

15/11/2004 | 22:05 | מאת: פזית PT

היות ואת מודאגת יש מקום להתיעץ עם רופא הילדים ועם פיזיו שמתמחית בהתפתחות הילד. יכול רק להועיל. בהצלחה