מכון כושר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/11/2006 | 11:29 | מאת: איתי

דוקטור רציתי לשאול אותך האם אימון משקלות מוגזם עוצר גדילה ? כי אתם טוענים שלא מה זה אימון מוגזם? לדומה אני קיץ שעבר הייתי במכון במשך חודשיים ושבוע הייתי עושה אימון משקולות שונות(רגליים ידיים וכו) כל מכשיר 100 פעם זה בערך יוצא בסך כל המכשרים 1320 ביום וכיום יש לי כאבים מהאימון הזה וזה בדוק כי הלכתי לרופאים אחרי חודשיים של הפסקה של אימון אז שאלתי היא האם לדעתך זה עצר את התפתחותי לגובה ? אני רוצה לציין שהתאמנתי במשך 60 יום וקצת אבל רופאים נוספין מאמני כושר ששאלתי אותם בדיוק שאלה אמרו לי שאין לי מה לדאוג זה לא משפיע על התפתחות הגובה שלי

25/11/2006 | 01:22 | מאת:

שלום איתי דאגתך מובנת מה הגיל שלך? אין הוכחות לכך שאימון סביר עלול לפגום בצמיחה. התייעץ עם מאמן כושר מהו אימון סביר לבן גילך מכיוון שאני רואה שכבר התייעצת עם מספר אנשי מקצוע ואינך מקבל את תשובתם. הייתי ממליץ לך לא לעשות שום דבר שאתה חושש ממנו או להתייעץ עם איש מקצוע שאתה סומך עליו. בהצלחה

07/12/2006 | 17:41 | מאת: + JeFF HaRdY +

פורום חדש ומחודש!!!: www.Mywf.net