כאבים בצאוור

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/06/2006 | 17:06 | מאת: חיים

שלום ד"ר אני בן 48, מעל 3 חודשים אני סובל מכאבים עזים בצוואר בצד האחורי ימני לאורך כל הצוואר, האזור לא תפוס, אין לי מגבלת תנועה, אך יש לי "קנקים" ובכול תנועת ראש אני חש בכאב עז (מעז נערותי אני סובל מבעיות גב תחתון ויש לי אולפוס). פניתי לאורטופד...לאחר צילום צוואר הרופא בישר לי כי יש לי שחיקה בחוליות ואין טיפול לבעיה. ביצעתי טיפול אחד במרפאת כאב ע"י מחטים, ו 10 טיפולי פיזיותרפיה אך ללא כל הקלה. אני סובל מאוד ומיואש... לעצה טובה אני מודה

22/06/2006 | 13:36 | מאת:

שלום חיים קשה לי להתיימר לפתור את הבעיה אני אישית מאד ממליץ על התעמלות מתונה בקבוצה ( פילאטיס פלדנקרייז,יוגה...) או שחיה אל תתייאש המשך לברר גם במרפאת כאב ובתחום האלטרנטיבי. בהצלחה

23/07/2006 | 10:41 | מאת: ירון

טיפול באקופונקטורה הינו יעיל ובטוח לצוואר גם במצבים קשים . האימרה אין מה לעשות איננה נכונה . יש לגשת ( במצב קשה זה ) רק למומחים בעלי ניסיון מוכח ורב שנים .