פגיעה בקרסול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/04/2006 | 14:59 | מאת: יונתן

ד"ר שלום, רציתי לדעת כמה זמן לוקח להתאושש מ6 שבועות ללא דריכה על הרגל, בעקבות שבר בקרסול. ז"א תוך כמה זמן בערך אפשר ללכת ללא קביים, ותוך כמה זמן אפשר לרוץ?

08/04/2006 | 21:16 | מאת:

שלום יונתן זה מאד תלוי בגילך ובסוג השבר אם תוכל להרחיב אשמח יחד עם זאת,בדרך כלל עדיף להפנות שאלות אלו לרופא המטפל.

13/04/2006 | 16:43 | מאת: יונתן

מדובר בשבר בקרסול ובשבר בשוקית שהתאחו לאחר 3 שבועות, כעת אני ללא גבס עם aircast ללא דריכה על הרגל ל3 שבועות נוספים. כמו כן יש לי קרע ברצועה בין השוקית לשוקה, הן מחוברות ב2 ברגים שיוצאו בעוד כ שבועיים (סה"כ 6 שבועות מהכנסתם), הבנתי בביקורת כי השברים התאחו אך מחכים להתאחות הרצועה ואז יוציאו את הברגים ומיד אחרי הוצאתם אני אוכל לדרוך על הרגל ולהתחיל טיפול פיזוטרפיה, רציתי לדעת אם ניתן להתחיל פיזוטרפיה במצב הנוכחי כאשר אני עם aircast ויכול להזיז את הרגל רק flex ו point , כמו כן רציתי לדעת כמה זמן להערכתך יקח לי לחזור לרמת פעילות של הליכה ללא קביים על 2 הרגליים אפילו עם צליעה? תודה וחג שמח.