פריקת מרפק לילד בן שלוש

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/02/2006 | 09:25 | מאת: עינב

שלום רב, בני בן ה-3 כבר פרק את המרפק שלוש פעמים בחייו. בכל הפעמים, גם אם היינו בדרך למיון בגלל הבכי והכאב זה חזר בדרך לבד למקום. אני עוד אציין שזה קורה מתנועות לא חזקות, פעם בגלל הפשלת שרוולים, פעם כשהלכנו לטייל יד ביד והוא מעד. האם יש מה לעשות כדי לחזק את האזור על מנת למנוע זאת בהמשך? תרגילי פיזיוטרפיה? תודה רבה על ההתיחסות עינב

08/03/2006 | 21:29 | מאת:

שלום רב, צר לי לשמוע על בנך, אין בשלב זה הרבה מה לעשות חוץ מאשר להיזר מכל תנועת משיכה של היד, הדבר נפוץ ומסתדר עם הזמן. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

01/02/2009 | 18:49 | מאת: דורה

אני מטפלת בתינוק בין חצי שנה והוא פרק מרפק בבית חולים החזירו את המפרק האם זה לא גיל צעיר מדי לתגובה כזאת? האם פיזיוטרפיה יכולה לעזור לחיזוק כי נמסר לי שלתינוק יש גמישות יתר