סדנת סחרחורת בבית חולים השרון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/02/2006 | 16:11 | מאת: לילי

יש לי שאלה בקשר לסחרחורת זמן רב אני סובלת מחוסר יציבה סחרחורת הלכתי למרפאת סחרחורת בבית חולים השרון ונשלחתי על י"ד הרופא לסדנת סחרחורת סדנה המועברת באופן חד פעמי שהתקשרתי על מנת לקבוע תור הופתעתי לגלות שעלותה של הסדנה 200 ש"ח לפני שנה הייתי באותה מרפאה בגלל אותה הבעיה ונעשו לי בדיקות שאחת הבדיקות גם עלתה כסף שאלתי היא מה זאת הסדנה הזאת { הבנתי מהרופא שניתנים לי בסדנה תרגילים שעלי לעשותם בבית } האם זה מדוייק ?? ...... האם אין בדיקות נוספות שהרופא יכול לשלוח אותי אלהן שהן כלולות בסל ?? אשמח אם תענו לי בהקדם

19/02/2006 | 00:11 | מאת:

שלום לך, לא שמעתי על הסדנה, צר ליץ במידה ועוד לא עשית זאת עליים לפנות לרופא אף אוזן גרון אשר יבדוק אם יש לך בעיה וסטיבולרית, דבר אשר מטופל ביעולות רבה בפיזיותרפיה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה