רעידות בידיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/02/2006 | 21:17 | מאת: alg007

אני בן 14, ולאחרונה חברי ובני משפחתי מעירים לי על רעידות בידיים. זה קורה בעיקר כשאני מתרכז ביד או כשאני כותב, האגודל והאצבע שלי רועדות. היום כשהחזקתי איזשהו חפץ התחלתי ממש לרעוד ואני לא ממש שם לב לזה, רק אחרי שמעירים לי. אני לא חולה בפרקינסון (אין לי תסמינים של המחלה), ורציתי לדעת מזה ואם זה מחלה מסויימת ואם כדאי לי ללכת לרופא?

19/02/2006 | 00:00 | מאת:

שלום רב, אני מסכים שאינך נשמע פרקינסוני, בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפנות לניורולוג, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה