שבר בירך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/01/2006 | 09:05 | מאת: נעים

בן 30, לאחר שבר בירך, של ה-SUB CAPITAL לפני כשנה ורבע, ניתוח לקיבוע עם 3 ברגים, הכאבים עדיין ממשיכים. לדעת הרופא יתכן ויוחלט על הוצאת הברגים, כי אולי הם הגורם לכאב והאיחוי של השבר כבר טוב. ההליכה לא טובה- עדיין צולע, האם כדאי לעשות תרגילים כלשהם? אם תוכל להפנות אותי לתרגילים מומלצים. יש לי אופני כושר בבית, אני משתמש בהם לעיתים.

18/02/2006 | 23:56 | מאת:

שלום רב, אם האיחוי נראה טוב אז בהחלט יתכן שהברגים גורמים לכאבים, בכל מקרה חשוב לבצע תרגילים לחיזוק שרירי הירך וישבןץ מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

19/02/2006 | 10:29 | מאת: נעים

תודה על התגובה. אפשר לקבל קישור לאתר עם תרגילים?