PATTELO FEMORAL SYNDROM

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/12/2005 | 17:23 | מאת: uri

שלום רב קיבלתי הפניה למכון פיזיותרפיה וברצוני לשאול איך טיפולי פיזיותריה יכולים לסייע ב PATTELO FEMORAL SYNDROM בברכה,

27/12/2005 | 23:56 | מאת:

שלום הסינדרום הפטלו פמורלי הוא אבחנה מאד נפוצה בהפנייה לטיפול פיזיותרפי בהגיעך לטיפול תעבור ראיון ובדיקה מקיפה, לאחר מכן יותאמו לך בדרך כלל תרגילים והדרכה לפעילות נכונה,יתכן וישתמשו גם באמצעים שונים להורדת כאב וימליצו על ברכיות או מדרסים אם יש בכך צורך.בדרך כלל חיזוק השרירים סביב הברך וניטרול הגורמים שתורמים להתפתחות הבעיה מסייעים מאד בהפחתת הכאב וחזרה לתפקוד רגיל.