המשך טיפול פיזיוטרפי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/11/2005 | 17:38 | מאת: שוש

אני סובלת מכאבים בכתף. סיימתי את 12 הטיפולים המוקצים בסל הבריאות, אך עדין אין שיפור. הביטוח המושלם מאפשר לי להמשיך בטיפול פיזיוטרפי תמורת תשלום נמוך במכון פיזיוטרפיה, אך אינו מספק לי רשימת מכונים.ניסיתי למצוא מכון על ידי חיפוש באינטרנט, אך ללא הצלחה. איך אוכל למצוא מכון המתמחה בבעיות כתף ושיש בו גלים קצרים (אזור המרכז)? תודה

17/11/2005 | 18:37 | מאת:

שלום שוש מכון "סלע פיזיותרפיה" www.selaphysio.co.il 6012617 - 03, מומלץ בחום

19/11/2005 | 19:59 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך, לא הבנתי למה דווקא "גלים קצרים" ?! אם 12 טיפולים לא עזרו אז אולי משהו לא נכון בתהליך הריפוי שלך ושל הכתף? האם ניסית טיפול "אקטיבי " כלשהו? שיטת תרגול מסויימת שתעזור לך גם כשלא יהיה מכון פיזיותרפיה בקרבתך? טאי צ'י? פלדנקרייז? פילאטיס? הרבה יותר טובים מכל גל קצר שאי פעם הכרתי.... רק בריאות ואושר ובהצלחה ליאור שניאור פיזיותרפיסט