כאבי גב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/11/2005 | 23:29 | מאת: יעקב

שלום יש לי כאבי גב תחתון מזה זמן רב , רופא איבחן שיש לי שרירים תפוסים , שאלתי היא האם שימוש במשחה מסוג tiger balm יכולה לשחרר שרירים תפוסים או שזה רק נותן הרגשה טובה , ומה יותר טוב לבעיה זו עיסוי או שיאצו אן משהוא אחר , תודה רבה ויום טוב..

14/11/2005 | 09:29 | מאת:

יעקב שלום משחות מהסוג הזה בהחלט מספקות הקלה לאנשים רבים, לגבי היכולות שלהם לשחרר שרירים אין עדויות חד משמעיות. יחד עם זאת אם זה עוזר לך תשתמש בהן. שיטה ישנה וטובה לשחרר שרירים היא חימום על ידי כרית חימום ובמידת האפשר גם התעמלות מתונה. תרגיש טוב ואם הכאבים ממשיכים מעל לשלושה שבועות ללא שיפור פנה לרופא שנית.