Poly Mesam

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/10/2004 | 16:09 | מאת: אן

שלום רב שמעתי כי ישנו מכשיר אשר יכול לאבחן מחלות נשימתיות(קוצר נשימה) בזמן שינה (Poly Mesam) האם מכשיר אפקטיבי ואיפה ניתן לעבור אבחון בעזרתו? ושאלה נוספת לגבי מכשיר Minni Max n CPAP - האם יעיל בטיפול במחולת הנ"ל, איפה ניתן לקבל טיפולים, האם יש קופות אשר משתתפות בהוצאות? תודה מראש

29/10/2004 | 00:54 | מאת:

אן שלום, אני מציע לך להתיעץ בנושא עם פרופ' פינקלשטיין אשר מתמחה בבעיות כמו שלך בפורום שלו כאן, (פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה, נחרה ודום נשימה בשינה) בכתובת: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/634 בהצלחה, מארק