טיפול מכאיב - דחוף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/07/2005 | 13:02 | מאת: ריטה

פניתי לפיזיורטפיה בעקבות כאב בגב העליון - באיזור ספציפי (נקודה מתחת לשכמה שכואבת וגורמת לשריר מסוים (מהצואר לכיוון הגב) להתפס לעיתים קרובות. עד כה הייתי בשני טיפולים שבהם הוא עיסה את הגב ואז חיבר לי את החשמל (לא יודעת את השם הרפואי). ביום-יומיים שלאחר כל טיפול כל איזור הצואר והגב העליון נתפסים לי . האם זה תקין? האם עלי להמשיך בטיפול? האם כדאי שיחבר אותי פחות זמן לחשמל? אשמח לתשובה מהירה כי אתמול עברתי טיפול-ואני בקושי מזיזה את הצואר וביום חמישי יש לי עוד טיפול.

20/07/2005 | 01:11 | מאת:

שלום לך, כנראה שהוא אינו מודע לתופעת לווי של הכאבים, אני ממליץ לשתף אותו בחוויה השלילית שלך ולבקש טיפול אחר כגון אולטרה סאונד לנקודה הכואבת ואולי כרית חימום. בהצלחה, מארק

20/07/2005 | 15:39 | מאת: ריטה

לאחר הטיפול הראשון שיתפתי אותו בכאבים אבל הוא המשיך באותו סוג טיפול. האם אולטרה סאונד מטפל בכאבים? האם יתכן שכאב בנקודה מסוימת שמקרין לאורך הגב נובע מבלוטת שומן? זה מה שהוא חושב שיש לי ...אם כן, איך מטפלים בזה? תודה